Over ons

Welkom - Blast Powergum - Een heerlijke en handige nieuwe manier om je dag te activeren, zonder calorieën en andere suiker gevulde energie drinks en minder smakende producten.

Blast Powergum biedt een energie kauwgom aan met energie stimulerende ingredienten zonder toegevoegde suikers.

Een Blast Powergum is gelijk aan een blikje energie drank met een extra voordeel van L-Theanine om de focus en aandacht te verhogen. Elke kauwgom bevat een gepatenteerde synergetische energie mengsel dat 80 mg cafeïne en 100 mg L-theanine levert.

Ons team creëerde een uniek product dat de concurrentie overtreft in originaliteit, effectiviteit en smaak! De actieve ingrediënten worden op een bijzondere wijze toegevoegd aan de kauwgom,  de Energy Stimulerende ingrediënten worden snel vrijgegeven, het werkt meteen wanneer je er één neemt. Blast Power Gum werkt vanuit een fabriek in de Verenigde Staten. Ons product wordt vervaardigd in een gereglementeerde cGMP (Current Good Manufacturing Practices) faciliteit die is geregistreerd bij de FDA, gecertificeerd Kosher, en werkt in overeenstemming met de regelgeving van de FDA voor voedsel en voedingssupplementen. Onze instelling ondergaat regelmatige inspecties door het State Department Gezondheid en FDA met uitstekende ratings van de regulerende instanties.

 OverONS

Instagram